Sproggren

Matematik-oversigt


Tal i Bevægelse
– en oversigt over matematik-materialer til indskoling og mellemtrin


Som matematiklærer kan du her få en hjælpende hånd i forhold til helt konkrete materialer, som kan bruges med det samme. Materialerne lægger op til, at du kan få bevægelse ind i din undervisning, så du kan skabe variation i forhold til de skriftlige opgaver og ikke mindst dine egne gode idéer. På denne måde kan du nå alle dine elever – uanset læringsstil.  

Matematik-vendekort_Sproggren  

Bevægelsesgraden kan justeres i forhold til temperament, elevgruppe og fysiske rammer. Materialet kan også snildt bruges til fordybelse i mindre grupper, specialundervisning, værkstedsarbejde, understøttende undervisning m.m.  

1, 2 eller 3_matematik_Sproggren

Til hver aktivitet får du en overskuelig instruktion med angivelse af fagligt emne, materialebehov, opdeling af elever og estimeret tidsforbrug + opgavekort, skilte, evt. arbejdsark og facitlister – lige til at gå til. Derudover får du en mappe med introduktion til Tal i Bevægelse, en kort lærervejledning og gode råd til brug af materialerne, så du kan komme hurtigt og trygt i gang.  

Materialet fås i flere udgaver alt efter behov, tid og økonomi.  

Med en SKOLELICENS  får alle skolens lærere, vikarer og pædagoger adgang til aktiviteter og opgavekort. Hvor som helst – når som helst. En unik mulighed for at spare timevis af forberedelse og altid være klar til bevægelse og fordybelse i undervisningen.

 PERSONLIG LICENS

Matematik_Sproggren


NYHED PÅ VEJ!

 SKOLEKASSE

Skolekasse_Matematik_Indskoling_Sproggren

12-15 aktiviteter og meget andet godt..
Leveres i solid plastkasse. 
Kr. 5.999,- inkl. moms

 

KVIKKØB


1 enkelt aktivitet ad gangen som pdf-fil.
Fra kr. 19,- inkl. moms

VIKAR-MAPPER

VIKAR-MAPPE_C_Sproggren

3 aktiviteter, indholdsoversigt + lærervejledning.
Kr. 1.199,- inkl. moms 

 

KOPIMAPPER

Kopi-materiale_til_matematik_Sproggren

Kopimappe med 5 forskellige aktiviteter.
Giver stor frihed og fleksibilitet – især i forhold til store klassekvotienter.
Kr. 899,- inkl. moms

OPGAVEKORT

VK_4_REGNEARTER_I_II_III_Sproggren

Vendekort til træning af de 4 regnearter med opgave på den ene side og facit på den anden. 
Findes også som pdf-filer.
Fra kr. 199,- inkl. moms

Sproggrens DANSK

Sprog i Bevægelse til 1.-10. kl.

Grammatik og stavning – også til unge og voksne. Instruktionerne gør det nemt at formulere læringsmål, og det faglige indhold følger Fælles Mål. Sparer dig for mange timers forberedelse og gi’r ny inspiration.
Ordene stammer fra Sproggrens egen ordbank på over 20.000 ord.

Populær LÆSEHYGGE

LÆSEHYGGE

er en forældreguide til børns læsetræning fyldt med inspiration, gode råd og konkurrencer. Bruges også af pædagoger, lærere og bibliotekarer i hele landet til at sprede glæde og læselyst blandt børn i 0.-5. kl. Læsehygge findes som fysisk bog, ebog, lydbog, punktbog.

Bevægelse til tosprogede

DSA = Dansk2 i Bevægelse

Den faglige ’familie’ blev i 2016 udvidet med materialer og inspiration til Dansk som Andetsprog.
Aktiviteterne er udviklet for at give plads til mere dialog, glæde og bevægelse, og emnerne er relateret til det praksisnære ordforråd. Velegnet til både sprogcentre og modtageklasser.

 

Vendekortene kan selv

Sproggrens over 1.000 vendekort

Et vendekort har f.eks. en opgave på den ene side og facit på den anden. Kortene kan bruges til dansk, matematik, engelsk og dansk2.
Ideelle til pararbejde og velegnet til selvkontrollerende opgaver og lektiehjælp.

 

Konceptbeskrivelse

Sproggren blev dannet 14. november 2008 med det formål at gøre såvel undervisning som læring mere inspirerende ved at få kroppen med.
Stifter og udvikler Merete Løvgreens vision var og er stadig at skabe helt konkrete aktiviteter og oplæg til lærere og undervisere, så de nemt og hurtigt kan inddrage bevægelse i deres lektioner uden at miste det faglige fokus.
Derudover skabes der løbende tips, inspiration og opgavekort til forældre og lektiehjælpere, som træner de basale færdigheder uden for skolen.
Det har bl.a. resulteret i bogen LÆSEHYGGE, som utallige familier, lærere, pædagoger og bibliotekarer allerede benytter. 
Det store ønske er at give mange flere børn, unge og voksne lyst til og mulighed for at lære de vigtigste fag – dansk, engelsk og matematik – så de har større mulighed for at få en uddannelse.
For at sprede budskabet om metoden Sprog & Tal i Bevægelse har der været afholdt utallige kurser bl.a. via CFU og på den enkelte skole.
I 2018 rundede Sproggren skole nr. 800 her i Danmark, hvor man har investeret i aktiviteterne, lige som mange forældre er blevet inspireret af konceptet Lektiehygge. Flere camps i landet bruger nu også materialerne, når børn og unge skal rykkes hurtigt både fagligt og personligt.